Disclaimer voor autoverhuurlelystad.nl

Autoverhuurlelystad verleent u hierbij toegang tot autoverhuurlelystad.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Autoverhuurlelystad behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op autoverhuurlelystad.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Autoverhuurlelystad.

Beperkte aansprakelijkheid

Autoverhuurlelystad spant zich in om de inhoud van autoverhuurlelystad.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op autoverhuurlelystad.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Autoverhuurlelystad. In het bijzonder zijn alle prijzen op autoverhuurlelystad.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op autoverhuurlelystad.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Autoverhuurlelystad nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Autoverhuurlelystad. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Autoverhuurlelystad, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Altijd inbegrepen:

  BTW 
100 KM Vrij p/dag (1/2 dag 50 km) 
Extra bestuurder 
Band & ruit verzekering
Inzittenden verzekering
ANWB pechhulp

Onze voordelen

  Voor ieder budget een passend voertuig 
Geen misleidende aanbiedingen, bij ons weet U wat U betaald 
100% de goedkoopste van Lelystad 
Scherpe aanbiedingen bij huren voor langere periode
Flexibele afspraken
Bij ons bent U een klant en geen nummer

Contactgegevens:

  Koperstraat 11-13
8211 AK Lelystad 
  0320 413 342
0320 214 005 
  info@autoverhuurlelystad.nl 
Openingstijden:
Ma - Vrij 07:00 - 18:00
Za 08:00 - 13:00
Zo 08:00 - 10:00
© 2015 Autoverhuur Lelystad - Designed by beeSeen